Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


Τελικά σε αυτό τον τόπο που λέγεται Ελλάς δεν πλήτεις ποτέ. Μπορείς να ακούσεις και τα πιο απίθανα πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και μπορείς να διασκεδάζεις παρακολουθώντας μια κωμωδία χωρίς μάλιστα και να πληρώνεις εισιτήριο.

Τελευταίο από τα απίθανα, για την ήττα του Πασοκ και του ΓΑΠ...φταίει ο Σημίτης!!!
Ο "κακός" Σημίτης που έδωσε το 2004 το θαμπό δακτυλίδι στο Γιώργο και το παιδί τι να κάνει, παρ΄όλο που έβλεπε την καταστροφή μπροστά του το πήρε για να σώσει ότι σώζεται. Και τελικά κατάφερε, από εκεί που το Πασόκ θα καταποντιζόταν με διψήφια διαφορά, κατάφερε να χάσει μόνο με 5 μονάδες διαφορά.Ολα αυτά το 2004 με τον "κακό" Σημίτη πρωθυπουργό και με νωπά στην μνήμη του λαού όλα τα κακά της διακυβέρνησης Σημίτη.Το Πασοκ τότε πήρε 3.002.531 ψήφους.

Και ερχόμαστε στο σήμερα και ο ΓΑΠ με φρεσκογυαλισμένο δακτυλίδι μετά από 3,5 χρόνια τρίψιμο πάει στις εκλογές και μαζεύει 2.727.853 ψήφους δηλαδή 275.000 περίπου λιγότερους από το 2004.Και ξαφνικά βγαίνει χρησμός από τη Χαριλάου Τρικούπη ότι για την νέα αυτή ήττα φταίει ο Σημίτης.Και την αναπαράγουν όλα τα παπαγαλάκια και κελαηδούν παντού πως ο Σημίτης φταίει.

Και εύλογα γεννάται η απορία.Καλά, το 2004 με το Σημίτη στα πράγματα και τον Γιώργο σε ρόλο Ιφιγένειας το Πασόκ πήρε 275.000 ψήφους παραπάνω από φέτος.
Που αλήθεια βρίσκονται τα μυαλά των ανθρώπων εκείνων που ισχυρίζονται ότι φέτος και με το Σημίτη έξω από τα πράγματα φταίει αυτός που το Πασόκ έχασε 275.000 ψήφους. Δεν ξέρω που βρίσκονται εκείνα τα μυαλά, πάντως όχι εκεί που βρίσκονται όλων των άλλων ανθρώπων που διαθέτουν και μια στοιχειώδη λογική.