Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ...ΓΙΩΡΓΟΣ


Η διακυβέρνηση της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι κάτι παρά πάνω από οφθαλμοφανές για κάθε αμερόληπτο παρατηρητή.
Μέσα στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ και τι δεν είδαμε. Το φιάσκο της απογραφής. Το φιάσκο του βασικού μέτοχου. Το κουκούλωμα του εκκλησιαστικού. Το κουκούλωμα των τηλεφωνικών υποκλοπών. Το κουκούλωμα των ομολόγων με αποκορύφωμα την αμφισβήτηση και απαξίωση του πορίσματος Ζορμπά. Το σκάνδαλο με τους κουμπάρους. Τον Ρεγκούζα με τους έντιμους φίλους του. Τον Τσιτουρίδη με τον διαπλεκόμενο γραμματέα του. Τον Πολύδωρα με το στρατηγό άνεμο. Τον Μαγγίνα με το Ινδικό αναψυκτήριο. Τον πρόσφατο Ζαχόπουλο με την εν λευκώ διαχείριση των δισεκατομμυρίων και με την (υποτιθέμενη για αφελείς) ροζ αυτοκτονία.
Και να έχεις και τον Αλογοσκούφη που συνεχώς δεν του βγαίνουν οι αριθμοί και συνεχώς επισείει τον μπαμπούλα νέων φόρων και αύξησης ΦΠΑ (ούτε τα έσοδα από τα κόκκινα φανάρια δεν μας έσωσαν) , και να έχεις και την πρόσφατη Φάνη που σ’ αυτήν έλαχε ο κλήρος (γιατί Θεέ μου, γιατί;) να λύσει το ασφαλιστικό. Και να έχεις και το μεγάλο αφεντικό που απλώς εκφράζει τις διαθέσεις του μετατρέποντας τον εαυτό του σε μέγαρο. Και όλα αυτά αν αγαπάτε αδελφοί, σε 3,5 μόνο χρόνια!!!

Και γυρίζεις το κεφάλι και από την άλλη, και ψάχνεις ένα αποκούμπι για να σωθείς από την παραπάνω λαίλαπα και τη βλέπεις;
Βλέπεις το Γιώργο που ακόμη ανανεώνεται. Βλέπεις το Γιώργο που ακόμα ψάχνεται. Βλέπεις το Γιώργο που ακόμα σκέφτεται (που λέει ο λόγος) αν πρέπει να βαδίσει προς αριστερά, προς κεντροαριστερά η προς κέντρο. Βλέπεις το Γιώργο να πλαισιώνεται από μια dream team που τέτοια δεν ξανάδε ποτέ ο τόπος (δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανένα από αυτούς που θα παραλείψω). Βλέπεις το Γιώργο να διαβάζει λάθος απαντήσεις σε λάθος ερωτήσεις. Βλέπεις το Γιώργο …….

Πετάει ο γάιδαρος αλήθεια; Βρε λες να πετάει;