Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Στις 14 Αυγούστου 2008 ένας απλός blogger το κατάλαβε. Η κυβέρνηση πότε;



Στις 14 Αυγούστου του 2008, σχολιάζοντας στο αδελφό blog ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ την υπόθεση Παυλίδη που μόλις τότε άρχιζε να "σκάει" έγραφα πως σε σχέση με άλλα σκάνδαλα που εμφανίστηκαν και που η κυβέρνηση προσπαθούσε να τα κουκουλώσει "τώρα τα πράγματα παραείναι χοντρά."
Αυτό που ένας απλός blogger κατάλαβε 7 μήνες πριν, η Κυβέρνηση μόλις τώρα άρχισε να το συνειδητοποιεί. Τότε θυμίζω η ΝΔ είχε 152 βουλευτές και δεν κινδύνευε να πέσει αν τότε έστελνε τον Παυλίδη σπίτι του ως όφειλε.
Δυστυχώς για όλους η Κυβέρνηση έδειξε σε όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά ότι ο παράγοντας timimg στην πολιτική δεν έχει σημασία. Το έδειξε με τον Βουλγαράκη, με τον Ρουσσόπουλο με τον Δούκα και με τόσους άλλους. Τώρα όμως που ήρθε η ώρα να το εμπεδώσει είναι πολύ αργά πλέον και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού χωρίς δυνατότητα επιστροφής αλλά και χωρίς την περίπτωση να βρει επιείκια από κανένα.
Η σημερινή Κυβέρνηση μέσα στους τόσους καθημερινούς κανόνες που κατέρριψε, κατέρριψε και τον κανόνα "μαθαίνω από τα λάθη μου". Αρα ποιός να τη λυπηθεί;